Escuma de iogurt amb poma caramel·litzada a la ratafia {Rebost Gourmet}

Una nova recepta de la Bet Tastarutes!

Tasta Rutes

Gairebé que no ens en hem adonat i aviat farà un any que vam començar la iniciativa del Rebost Gourmet amb la Nuni, la Sandra i el Xavi. Durant aquest temps hem fet receptes amb 12 productes diferents, hem après les seves propietats i hem conegut alguns projectes molt interessants.

Logo rebost gourmetAquesta vegada hem escollit un licor molt nostrat: la ratafia, feta a base de nous verdes (que li dónen aquest color tan característic) i altres herbes que varien segons el territori i la fórmula secreta de cadascú 😉

El fet de ser una elaboració amb tantes possibilitats d’ingredients, fa que tingui molt mèrit aconseguir comercialitzar-la.

poma i ratafia

Avui us parlarem de la ratafia Terrània, un projecte que vol recuperar l’essència mediterrània d’aquest licor i alhora ser un projecte de país: “L’essència dels Pirineus macerada sota el sol de la Mediterrània”.

Després de fer moltes proves, han aconseguit una fórmula diferent…

View original post 332 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s